Hakkımızda


BİZ KİMİZ?
BİZ KİMİZ!

65 yılı aşkın bir süredir bu verimli topraklardayız.


İnsanlık tarihi boyunca tarım ve hayvancılık, insanoğlunun yaşamını devam ettirmesi için bir gereklilik ve ileriki süreçlerde de önemli bir geçim kaynağı olmuştur. 65 yılı aşkın bir süredir Trakya’nın verimli topraklarında nesilden nesile geçimini tarımdan sağlayan Arda Ailesi, 2000 yılında hayvancılık sektörüne giriş yapmıştır.

2003 yılında, ‘’Değişen Dünya’da değişmeyen değerleri koruyup kollamak ve gelişimini sağlamak’’ adına kurban bayramları için kurbanlık büyükbaş hayvan yetiştiriciliğine başlamıştır. Hedefimiz kaliteli, verimli ve aynı zamanda iktisadi olarak sürdürülebilir bir çiftlik olmak. Bunun için de temel prensibimiz ailece bilfiil işin başında olmak.


Çiftlik Galeri
HAYVAN SEVGİSİ

İlgi, bilgi ve sevgiyi harmanlayarak mutluluk üretiyoruz!


Hayvan sevgisi sadece hayvanı okşamak değildir. Onların ihtiyaçlarını anlayarak, doğru bir şekilde cevap verip, onlara saygı duymak gerekmektedir. Sevimli dostlarımızın bulunduğu barınakları, rahat etmeleri adına özel olarak tasarlanmıştır. En çok ihtiyaç duydukları temiz hava, temiz su ve kaliteli yemdir.

Ahırlarımızın çevreleri tamamen açıktır. Bu sayede sürekli bir hava sirkülasyonu sağlanıyor ve ahır içinde amonyak birikimi oluşmuyor. Hayvanlarımızın sulukları ise her gün temizleniyor. Barınakların tavan kısımları yarı kapalıdır; böylece gün içerisinde doğal D vitaminlerini de alabilmektedirler.

Hayvanlar için iyi = İnsanlar için iyi :)


Çalışma ilkelerimiz

guven-icon11

Güven

Deneyimlerimizi, yenilikçi anlayışımız ve etik değerlere olan bağlılığımız ile sizlere her zaman güven vermek için çalışıyoruz.
dogallik-icon2

Doğallık

Trakya'nın verimli topraklarından güç alıyoruz, doğallığa değer veriyoruz.
cevreye-duyarli-icon3

Çevreye Duyarlılık

Dünya’mızı seviyoruz, doğal kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmayı ve geri dönüşümü destekliyoruz.
surdurulebilir-icon4

Sürdürülebilirlik

Çiftliğimize ve doğaya vermiş olduğumuz saygı ve sorumluluk çevresinde geleceğe yatırım yapıyor, sürdürülebilirliği destekliyoruz.
hakkimizda-alt-slide